Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victoria tinerilor liberali. Liderul TNL București va fi viceprimarul Capitalei!

Agerpres
Stelian Bujduveanu

Stelian Bujduveanu, președintele Tineretului Național București, a fost votat de Biroul Municipal al partidului pentru funcția de viceprimar al Capitalei. El va face echipă cu Nicușor Dan, primarul ales de bucureșteni și candidatul susținut de PNL.

Este un semnal important pe care liberalii îl dau în ceea ce privește promovarea tinerilor în funcții de răspundere, inclusiv în perspectiva desemnării candidaților la alegerile parlamentare din decembrie.

“Tinerilor din politică mai mereu li se spune să aibă răbdare. Că o să vină și timpul lor. Nu am auzit asta în Partidul Naţional Liberal și trebuie să recunosc că președintele Tineretul Național Liberal, Mara Mareş i-a încurajat și promovat mereu pe tinerii liberali să îndrăznească mai mult și să muncească pentru îndeplinirea unor obiective politice.

Trendul promovării tinerilor de către Partidul Naţional Liberal și Tineretul Național Liberal nu este o noutate, ci a prins contur treptat, culminând cu un număr record de reprezentanţi ai generaţiei tinere de politicieni pe listele propuse la alegerile locale, 450 de candidați pe locuri eligibile, dublu faţă de alegerile din 2016. Iar reușitele au confirmat pariul conducerii Partidul Naţional Liberal, Andrei Carabelea la Piatra Neamț și Bogdan Pivariu la Florești, Cluj, fiind doar doi dintre tinerii care au convins electoratul.

Sunt președinte al organizației de tineret a PNL Bucuresti și, în această calitate, mereu am simțit că sunt încurajat să mă implic mai mult și să candidez: mai întâi pentru un loc în Consiliul General al Municipiului București, apoi pentru poziția de lider de grup, iar acum pentru funcția de viceprimar al Capitalei. Cele mai sincere mulțumiri merg înspre Mara Mareş, președintele Tineretul Național Liberal, care nu doar că m-a încurajat pentru această poziție, dar mereu și-a susținut colegii în funcții de răspundere.

E vremea tinerei generații și a unui nou model de a face politică: cald, implicat, direct, aproape de oameni, iar acesta va fi mandatul meu pentru poziția de viceprimar al Capitalei”, a scris Stelian Bujduveanu pe contul său de Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.