Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victorie a procurorului Mihaiela Iorga în instanță. Kovesi și Iacob, citați de judecători

www.mediafax.ro
Mihaela Iorga Moraru

Curtea de Apel București a decis respingerea suspendării procesului în care fostul procuror DNA Mihaiela Iorga îi cere daune de 10.000 de euro Laurei Codruța Kovesi pentru perioada în care nu a fost revocat din DNA.

Următorul termen al procesului a fost stabilit pentru 26 iunie, fiind citați Mihaiela Iorga, Laura Codruța Kovesi și Marius Iacob.

La termenul anterior s-a discutat posibilitatea suspendării procesului în care se solicită daune până la soluționarea dosarului în care Iorga este cercetată pentru favorizarea făptuitorului. Judecătorii au considerat că cele două cauza pot fi soluționate în paralel.

Mihaiela Iorga a fost revocată anul trecut din DNA, după ce a acuzat presiuni în cadrul anchetei privind apariția publică a unor înregistrări dintr-o ședință a DNA. Ulterior, judecătorii au anulat decizia instanței de revocare a magistratului, iar Iorga s-a adresat instanței pentru recuperarea salariilor pierdute.

După câteva luni, în februarie 2018, Mihaiela Iorga a fost pusă sub învinuire și ulterior trimisă în judecată de DNA Ploiești pentru favorizarea făptuitorului și fals intelectual, surse judiciare precizând că acuzațiile se referă la un presupus ajutor pe care i l-ar fi acordat omului de afaceri Florian Walter.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.