Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victorie categorică pentru echipa națională feminină a României, după moartea antrenorului Florin Bugar: a învins Lituania cu 4-0

ilfovsport.ro
minge fotbal

Reprezentativa feminină a României a învins, vineri, în deplasare, cu scorul de 4-0, selecţionata Lituaniei, într-un meci din grupa H a preliminariilor UEFA Women’s Euro 2022. Golurile au fost marcate de Vătafu ’63, ’80 (penalti), Rus ’77 şi Vlădulescu ’90, informează News.ro.

Meciul a început cu un moment de reculegere în memoria antrenorului Florin Bugar, care a pregătit naţionala U19. De asemenea, româncele au evoluat cu banderole negre pe braţ.

România mai are programate meciuri cu Elveţia, pe teren propriu, la 27 octombrie, şi cu Croaţia, în deplasare, la 1 decembrie.

Citește și: Ludovic Orban explică de ce orașele intră în scenariul roșu unul după altul: 'Obiectivul nostru e ca oamenii să ducă o viață cât mai normală'

În clasamentul grupei H, echipa României se află pe locul trei, cu nouă puncte. Lider este Elveţia – 16 puncte, iar pe doi este Belgia – 15 puncte.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.