Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VICTORIE categorică - Simona Halep s-a calificat în sferturile de finală ale Australian Open

WTA
Simona Halep

Simona Halep (3 WTA) s-a calificat în sferturile de finală ale Australian Open, luni, după ce a învins-o pe belgianca Elise Mertens (17 WTA), scor 6-4, 6-4. Românca rămâne fără set pierdut la Melbourne și este pentru a 14-a oară în această fază a competiției la turneele de Mare Șlem.

Vezi și: DRAMĂ fără margini: fata de 13 ani a lui Kobe Bryant a murit în accident cu el

Simona Halep și-a adjudecat actul inaugural după 50 de minute. Constănțeanca a reușit un break rapid, la 1-1, însă s-a văzut egalată la 3 ulterior. De la scorul de 4-4, românca a avut o serie de cinci game-uri câștigate, astfel că a triumfat în primul set și a obținut un avantaj considerabil în actul secund, 3-0.

În ciuda acestui avantaj, Mertens a reușit să revină și a egalat la 4. A urmat un game în care Halep a avut nevoie de cinci mingi de break pentru a trece din nou la conducere și a servi pentru meci. Simona nu a irosit șansa avută și a încheiat partida, scor 6-4, 6-4, după o oră și 37 de minute.

Simona Halep a comis doar opt greșeli nerforțate pe parcursul meciului, mult mai puține față de adversara sa - 38. Elise Mertens a fost superioară în ceea ce privește loviturile direct câștigătoare, 36, față de 21, însă nu a fost de ajuns pentru a-i face față româncei.

Pentru Simona Halep a fost cea de-a treia victorie înregistrată în fața lui Elise Mertens, din cele patru partide directe. De asemenea, în urma acestui succes, românca a ajuns pentru a 14-a oară în sferturile de finală ale unui turneu de Mare Șlem.

În sferturile de finală de la Australian Open, Halep va întâlni învingătoarea din partida Anett Kontaveit (31 WTA) - Iga Swiatek (56 WTA).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.