Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victorie în extremis pentru AC Monza în Serie A

etimg.com
minge

Echipa AC Monza a învins în deplasare, cu scorul de 2-1, formaţia Sassuolo, graţie unui gol marcat în timpul adiţional, vineri seară, în primul meci al etapei a 36-a a campionatului de fotbal al Italiei, potrivit Agerpres.

Sassuolo a deschis scorul în prelungirile primei reprize, în urma unui penalty transformat de Domenico Berardi (45+6), însă Monza a restabilit egalitatea în minutul 60, prin Patrick Ciurria, iar apoi a dat lovitura în timpul suplimentar al părţii secunde a meciului, prin Matteo Pessina (90+3).

Gazdele au evoluat în zece jucători după eliminarea brazilianului Rua Tressoldi, care a văzut al doilea cartonaş galben în minutul 68.

AC Monza, echipă patronată de Silvio Berlusconi, a obţinut această victorie la doar câteva ore după ce fostul şef al guvernului italian, în vârstă de 86 de ani, a părăsit spitalul din Milano în care fusese internat în urmă cu şase săptămâni pentru leucemie şi o infecţie pulmonară.

Gruparea lombardă se află pe poziţia a opta în clasament, cu 52 de puncte, în timp ce Sassuolo ocupă poziţia a treisprezecea, cu 44 de puncte.

Sâmbătă, în Serie A se vor disputa partidele Cremonese - Bologna, Atalanta - Hellas Verona şi AC Milan - Sampdoria, în timp ce duminică sunt programate meciurile Lecce - Spezia, Torino FC - Fiorentina, Napoli - Inter Milano şi Udinese - Lazio.

Ultimele două întâlniri din această etapă, AS Roma - Salernitana şi Empoli - Juventus, vor avea loc luni.

În clasament conduce, cu 83 de puncte, SSC Napoli, care şi-a asigurat deja titlul de campioană, urmată de Juventus, 69 p, Inter Milano, 66 p, Lazio Roma, 65 p, AC Milan, 61 p, AS Roma, 59 p etc.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.