Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victorie în justiție: baronul Nicușor Constantinescu revine la butoane

nicusor constantinescu

Şeful Consiliului Judeţean Constanţa, Nicuşor Constantinescu, a obţinut o victorie în instanţă. Constantinescu poate reveni pe scaunul CJ Constanţa şi poate să comunice cu subalternii săi. Nu însă şi cu cei care au fost martori sau experţi în procesul în care Constantinescu este cercetat sub control judiciar şi nici cu personalul Centrului Militar Zonal, cu care se află în litigiu.

Evident, perimisiunea de a comunica era esenţială pentru a putea să-şi exercite funcţia. Chiar dacă magistraţii nu au admis în totalitate contestaţia depusă de şeful CJ Constanţa şi i-au ridicat doar o parte dintre restricţiile impuse de controlul judiciar, decizia Curţii de Apel Constanţa este definitivă, informează Antena 3

Constantinescu este acuzat că, în calitate de preşedinte al Consiliului Judeţean, nu a asigurat finanţarea Centrului Militar Zonal Constanţa pentru reparaţiile necesare la sediu şi a reziliat contractele pentru utilităţi şi pază. 

Nicuşor Constantinescu este cercetat sub control judiciar şi într-un alt dosar, în care este acuzat că nu s-a supus controlului Curţii de Conturi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.