Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victorie la limită pentru Manchester City cu Atletico Madrid (1-0), în sferturile Ligii Campionilor

www.gsp.ro
Manchester City Liverpool

Manchester City, finalista din sezonul trecut, a învins-o pe Atletico Madrid cu scorul de 1-0 (0-0), marţi seara, pe Etihad Stadium, într-o partidă din prima manşă a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor la fotbal.

După o primă repriză fără niciun şut pe spaţiul ambelor porţi, diferenţa fost făcută de golul marcate de belgianul Kevin De Bruyne (70), cu un şut din unghi. Phil Foden a furnizat o pasă genială, la doar câteva zeci de secunde de la intrarea sa pe gazon.

De Bruyne a marcat la meciul său cu numărul 50 în Champions League pentru City, având în total 76 de prezenţe.

Atletico nu a reuşit să îşi creeze nicio ocazie periculoasă, în ciuda schimbărilor ofensive făcute de Simeone după o oră de joc.

Savic a fost unul dintre stâlpii apărării madrilene, blocând şuturile lui Guendogan (47) şi De Bruyne (80), portarul sloven Jan Oblak a apărat şutul trimis de belgianul De Bruyne din lovitură liberă (55), iar Laporte a trimis peste poartă cu capul în urma unui corner (64).

Arbitrul român Istvan Kovacs s-a achitat bine de misiune, în ciuda unui final destul de tensionat, în care a fost nevoit să arate patru cartonaşe galbene.

Manşa secundă se va juca pe 13 aprilie, la Madrid.

Pe Etihad Stadium au evoluat echipele:
Manchester City: Ederson Moraes - Joao Cancelo, John Stones, Aymeric Laporte, Nathan Ake - Kevin De Bruyne, Rodri, Ilkay Gundogan (Jack Grealish, 68) - Riyad Mahrez (Phil Foden, 69), Raheem Sterling (Gabriel Jesus, 68), Bernardo Silva. Antrenor: Pep Guardiola.
Atletico: Jan Oblak - Stefan Savic, Felipe, Reinildo - Sime Vrsaljko, Marcos Llorente (Matheus Cunha, 60), Koke (Rodrigo De Paul, 60), Geoffrey Kondogbia, Renan Lodi - Antoine Griezmann (Angel Correa, 60), Joao Felix (Thomas Lemar, 81). Antrenor: Diego Simeone.

Arbitru: Istvan Kovacs; arbitri asistenţi: Vasile Florin Marinescu, Ovidiu Artene (toţi din România); al patrulea oficial: Marco Di Bello (Italia)
Arbitru video: Paolo Valeri; arbitru asistent video: Massimiliano Irrati (ambii din Italia)

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.