Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Angola a câștigat cu Mauritania, în timp ce Tunisia a remizat cu Mali, iar Algeria cu Burkina Faso, la Cupa Africii pe Naţiuni

facebook.com
cupa africii

Selecţionata Angolei a obţinut victoria în faţa Mauritaniei, în timp ce reprezentativele Tunisiei şi Algeriei au remizat, sâmbătă, la Cupa Africii pe Naţiuni la fotbal, ce se dispută în Cote d'Ivoire, informează AFP.

În gupa D, la Bouake, Angola s-a impus cu scorul de 3-2 în faţa Mauritaniei, prin golurile înscrise de Dala (min.30, 50) şi Gilberto (min.53), respectiv Sidi Bouna Amar (min.43) şi Koita (min.58) şi a preluat şefia grupei.

În cadrul aceleeaţi grupe, selecţionatele Algeriei şi Burkina Faso au încheiat la egalitate, 2-2, scrie agerpres.ro.

Pentru algerieni a înscris o dublă Bounedjah (min.51, 90+5), în timp ce pentru Burkina au punctat Konate (min.45+3) şi B. Traore (min.71 din penalty).

În clasament, pe primele locuri se află Angola şi Burkina Faso cu câte 4 pct, departajate de golaveraj, urmate de Algeria 2 pct şi Mauritania 0 pct.

În Grupa E, la Korhogo, Tunisia şi Mali au remizat, 1-1. Învinsă în primul său meci de către Namibia (0-1), Tunisia rămâne pe locul 3 în clasament, la trei puncte distanţă de adversarul zilei, liderul cu 4 pct.

Lassine Sinayoko (min.10) a deschis scorul pentru Mali, iar Tunisia a egalat zece minute mai târziu prin Hamza Rafia (min.20).

Acest rezultat nu a adus calificarea nici pentru Mali în optimile de finală, nici pentru Tunisia, al cărei ultim meci contra Africii de Sud, miercurea viitoare, se anunţă dramatic.

Namibia, locul doi cu 3 puncte, joacă duminică cu Africa de Sud, locul 4 şi ultimul după înfrângerea din meciul inaugural cu Mali (0-2).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.