Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Tudor Chirilă anunță că începe cel mai mare protest: ATAC VIOLENT la adresa lui Klaus Iohannis și Florin Cîțu

Tudor Chirilă lansează un atac extrem de violent la adresa lui Klaus Iohannis și a premierului Florin Cîțu! Vedeta de la PRO TV a explicat, într-un live pe Facebook, că el și colegii săi din sectorul cultural pun la cale ample proteste, dar cu distanțare. Chirilă a atacat și Biserica, fără a spune despre care cult este vorba, acuzându-o că nu respectă normele sanitare.

Chirilă spune că la protestele de luni au ieșit doar 2.000 de oameni.

”Eu nu am ieșit niciodată în stradă pentru că m-a scos un partid.Sunt extrem de frustrat că președintele Iohannis și premierul Cîțu se uită fără niciun fel de empatie ca și când sectorul cultural nu există. Sectorul cultural la asta va ajunge, să ieșim în stradă, dar cu distanțare. Voi ieși în stradă ca să cer compensare pentru lunile în care statul nu m-a lăsat să muncesc. Nu sunt mulțumit de modul în care pandemia e gestionată de către autorități.

Citește și: Prins fără mască de protecție, Vlad Voiculescu e furios pe protestatarii care au scandat împotriva medicilor! ‘Sunt consternat și furios’

Nu este vorba că iau COVID, dacă mă duc la protest, ci că dau COVID, despre asta e vorba. Nu înțeleg ce a rezolvat violența din Piața Unirii. Virusul nu pleacă dacă spargem vitrine sau stăm în stradă.

Înțeleg că politicienilor le e frică de Biserică și le țin deschise. ”, a spus Tudor Chirilă.

Citește și: Medicul Valeriu Gheorghiță: ‘Din 13 aprilie vom deschide 144 de cabinete noi de vaccinare pentru administrarea vaccinului de la compania Pfizer’ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.