Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO| Șeful echipei pentru social media al lui Matteo Salvini, anchetat în legătură cu trafic de droguri

Inquam Photos / George Calin
Matteo Salvini

Autorităţile italiene îl anchetează pe şeful echipei pentru social media al fostului ministru de interne Matteo Salvini, suspectat de trafic de droguri, a anunţat luni procuratura din Verona, potrivit agenţiei de presă ANSA, preluată de DPA.

Luca Morisi s-a retras din campania pentru alegerile municipale a liderului partidului de extremă dreapta Lega în urmă cu câteva zile, invocând "motive familiale".

Potrivit ziarului La Repubblica, autorităţile s-au implicat după ce trei tineri le-au declarat poliţiştilor în timpul unui control în trafic că au cumpărat droguri de la Morisi.

Morisi a negat să fi comis vreo infracţiune, dar a admis că "a decăzut", cerându-le iertare lui Salvini, partidului Lega şi familiei sale.

Într-o postare luni pe Facebook, Salvini şi-a declarat sprijinul pentru Morisi: "Când un prieten greşeşte şi face o greşeală la care nu te aştepţi (...), mai întâi te enervezi pe el şi încă cum. Dar apoi îi întinzi mâna pentru a-l ajuta să se ridice din nou în picioare".

Morisi a fost şeful echipei de socializare a lui Salvini, fiind supranumit "fiara" în Italia din cauza tacticilor de comunicare agresive şi uneori neruşinate folosite pe social media ani de zile, informează Agerpres.ro.

Ancheta intervine într-un moment nepotrivit pentru Salvini, mai multe oraşe italiene, inclusiv Roma, Milano şi Neapole, urmând să desfăşoare duminică alegeri municipale.

Potrivit sondajelor recente, partidul Lega a pierdut sprijin comparativ cu alte partide din spectrul de extremă dreapta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.