Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - Adrian Mutu cere SOCOTEALĂ pentru greșelile de arbitraj

www.romaniatv.net
Adrian Mutu manager Dinamo

Adrian Mutu a lansat un mesaj video pe pagina de Facebook a lui Dinamo în care îi cere socoteală șefului arbitrilor, Kyros Vassaras.

Dinamoviștii nu mai tolerează erorile de arbitraj din ultima perioadă! Adrian Mutu, managerul general al roș-albilor, a anunțat o decizie fără precedent luată de club: jucătorii vor evolua cu banderole negre, în semn de protest față de greșelile comise de arbitri.

În ultima etapă a Ligii 1, Dinamo a remizat cu Astra, scor 2-2, după ce a condus cu 2-0. Roș-albii au contestat mai ales faza din prelungiri, când campioana României a primit un penalty controversat din partea lui Cristi Balaj, Nicoară punctând apoi de la punctul cu var.

Adrian Mutu a amenințat FRF și este gata să recurgă la orice metodă de protest, pentru a atrage atenția în privința arbitrajelor pe care le are Dinamo, anunță Digi Sport.

Citește și: Un nou termien în dosarul dezafilierii Universităţii Craiova: Când se va da decizia

"Suntem foarte supărați în privința arbitrajului. E a șasea oară când noi suntem dezavantajați și vrem să protestăm. Vom purta banderola negre, probabil vom întârzia și pe teren, asta deoarece arbitrajul a murit în România.

Să ajungă și în presa internațională problemele din România! Cred că asta ar fi un prim pas. Noi așteptăm arbitraje corecte și măsuri luate de Burleanu, care a spus că nu se aștepta ca Balaj să greșească așa", a spus Mutu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.