Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

UPDATE - ALERTĂ în Hamburg după un ATAC ARMAT! Un mort şi mai mulţi RĂNIŢI după ce au fost ÎNJUNGHIAŢI într-un supermarket / VIDEO

Twitter
atac hamburg

UPDATE 18.15

O persoană a fost ucisă şi mai multe au fost rănite vineri într-un atac cu cuţitul într-un supermarket din oraşul german Hamburg, a anunţat poliţia, relatează Reuters, citat de AGERPRES.

Un suspect a fost reţinut după atac. Bărbatul, despre care se crede că ar fi fost un hoţ, încerca să fugă dintr-un supermarket din cartierul Barmbek, din Hamburg, în momentul în care a început să atace la întâmplare clienţii, omorând o persoană, a spus poliţia, care a precizat că atacatorul a fost reţinut la scurt timp după aceea, relatează şi DPA. 

Ziarul Bild a afirmat că autorităţile au declanşat o alertă teroristă şi a publicat fotografia unui bărbat cu o pungă pătată de sânge pe cap stând pe locul din spate al unei maşini de poliţie. 

Germania se află în stare de alertă după un atac armat comis în centrul oraşului München vara trecută şi după un atac cu un camion comis la un târg de Crăciun din Berlin în decembrie anul trecut, revendicat de gruparea jihadistă Statul Islamic.

Ştirea iniţială

Este alertă în oraşul Hamburg după ce un bărbat a atacat mai multe persoane într-un supermarket. Cel puţin o persoană a murit, iar numeroase altele au fost rănite după ce un individ i-a atacat cu un cuţit, anunţă autorităţile germane.

O persoană a fost reţinută după atac, a precizat poliţia, care a cerut populaţiei să rămână în afara zonei în care s-a produs incidentul.

'Nu avem informaţii clare în legătură cu motivul atacului sau cu numărul de persoane rănite', a anunţat poliţia din Hamburg pe Twitter.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.