Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Video | Cea mai sexy vânzătoare! A ridicat volumul vânzărilor unui magazin de electronice care vinde și în România - Manager: E făcută pentru asta!

Captură video
sandy vanzatoare sexy germania

Video | Cea mai sexy vânzătoare! A ridica volumul vânzătorilor unui magazin de electronice care vinde si-n Romnia - Manager: E făcută pentru asta!

O angajată a unui celebru lanț de magazine face senzație pe internet. Dansurile sexy și foarte jucăușe pe care le postează în social media atrag clienții precum un magnet.

Sandy, o angajată a unui magazin de electronice din Germania, știe cum să promoveze produsele, într-un mod foarte original. Frumoasa blondină a profitat din plin de popularitatea TikTok.

Sexy-consultantul comercial este „mascota” magazinului Media Markt din Ansbach, landul german Bavaria. Sandy obișnuiește să danseze jucăuș, fie provocator printre frigidere și televizoare. Clipurile au devenit virale. Uneori, vedeta din social media apelează și la ajutorul colegilor, pasionați la rândul lor de dans, actorie și în general, de voie bună.

Managerul punctului de lucru Media Markt a recunoscut eforturile angajaților săi. Potrivit acestuia, „ideea a crescut vânzările” magazinului, arată InFranken, potrivit romaniatv.net.

„Colaboratorul” preferat al dansatoarei este un coleg înalt, supraponderal, cu ochelari, apreciat de internauți pentru că este foarte jovial. Totodată, alții glumesc pe seama băiatului, deste care spun că este în „friend zone” și că nu are nicio scăpare.

Managerul magazinului, impresionat de sexy-vânzătoarea care face promovare în social media, într-un mod inedit

În prezent, pagina de TikTok a magazinului are peste 150.000 de urmăritori.

„Creativitatea și ideile provin de la angajați, în principal de la Sandy (…)

S-a potrivit perfect în rolul de conducere a canalului, este făcută pentru asta. Ea produce clipurile în care este actor principal, dar răspunde și la comentariile legate de produsul pe care-l prezintă.

La început ne-am bucurat de doar 10 like-uri, dar în decembrie, audiența a explodat”, a comentat Michael Bartsch, foarte încântat.

Pentru performanțele sale, Sandy a primit o majorare salarială.

Fondat în 1979, Media Markt este un lanț multinațional din Germania, ce comercializează electronice de larg consum în peste 1.000 de magazine în Europa, inclusiv în România.

@mediamarktansbach Cupid dance mit Rudi???? #cupiddancechallenge #trend #tiktokdance #goodvibes #fyp #foryou #mediamarktansbach ♬ Cupid - Twin Ver. (FIFTY FIFTY) - Sped Up Version - regex & bexter & Vraox
@mediamarktansbach POV: Es ist 2019 und du öffnest TikTok #iseeyouatthemovies #oldtrend #goodvibes #bestteam #fyp #fy #mediamarktansbach ♬ original sound - xarlotte.fitas
@mediamarktansbach #getright #jlo #tiktokdance #happydance #goodvibes #fyp #foryou #mediamarktansbach ♬ Get Right - Eswinn
@mediamarktansbach #goodvibes #happyvibes #uhihuhahah #fun #tiktokdance #foryou #fypシ゚viral #mediamarktansbach ♬ Originalton - MediaMarkt Ansbach
@mediamarktansbach Antwort auf @Oli mit 1L ???? Flashdance again #spassbeiderarbeit #flashdance #lustig #funatwork #ansbach #mediamarktansbach #mediamarktgirl #whatafeeling #fyp #anotherone ♬ Flashdance...What a Feeling - Radio Edit - Irene Cara

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.