Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - Dragnea, IRONII la adresa lui Iohannis: 'Nu știu care au fost EXILAȚII...' -

www.digi24.ro
Dragnea Firea Tăriceanu

Liviu Dragnea, Călin Popescu Tăriceanu și Gabriela Firea au privit parada militară de 1 Decembrie din mijlocul suținătorilor și s-au declarat extrem de încântați de întâlnirea cu admiratorii lor de rând. Președintele PSD l-a înțepat pe Klaus Iohannis, cel din cauza căruia nu a urmărit defilarea militarilor de la tribuna oficială.

"A fost prea multa tensiune din partea celorlalti. Eu nu stiu care au fost exilati si care nu. Atunci cand stai pe niste trepte si ai impresia ca daca stai mai sus esti mai intalt, aia e o greseala. Au fost ani in care eu personal serveam eu efectiv fasole si ciolan, puneam vin fiert si tuica fiarta, nu cum pune ALDE tuica rece acum.

Mi-au placut cele 3 avioane care au lasat in spate cele 3 culori ale steagului. De la ISU, o doamna ofiter mi-a facut un semn frumos, cu inima... Si lumea a aplaudat. Oamenii au fost un pic speriati si i-am intrebat de ce. Si ziceau ca nu cumva sa creada cineva ca instiga.", a spus Liviu Dragnea.

Citește și: PANICĂ în Costa Rica: Un cutremur PUTERNIC a oprit furnizarea apei şi a curentului electric - VIDEO

În schimb, Călin Popescu Tăriceanu a fost mai împăciuitor.

"Astazi cand e ziua nationala, as vrea sa lasam in spate disputele si ranchiunile personale. Ma bucur ca romanii simt impreuna acelasi lucru.

- Ati organizat cumva propria receptie aici?

Cum exista campanie, n-am putut sa invitam romanii undeva ca nu cumva sa fim acuzati de mita electorala.", a declarat și șeful ALDE.

Gabriela Firea a avut un motiv mare de mândrie.

"Am fost foarte mandra pentru ca am avut si eu o contributie semnificativa pentru finalizarea lucrarilor la Arcul de Triumf.

Am avut o ambitie ca romanca, nu ca primar, ca acest simbol al Romaniei sa fie finalizat pana la 1 decembrie. A fost un efort comun, PSD si ALDE pentru a ne bucura cu totii, astazi, din tribuna  si noi, din mijlocul multimii, de parada.", a spus și primarul Capitalei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.