Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - Imagini care vă pot afecta emoțional: a avut parte de o moarte groaznică, iar acum s-a ales și cu un dosar penal

tractor

Un bărbat de 54 de ani a murit sâmbătă seara în comuna Cudalbi, județul Galați, după ce a vrut să oprească un utilaj agricol care se învârtea în cerc, iar în urma loviturii a decedat. Bărbatul nu avea permis de conducere, iar tractorul nu era înmatriculat, de aceea polițiștii au deschis dosar penal, informează Mediafax.

IPJ Galați anunță că a fost sesizat sâmbătă seara, prin apel la 112, cu privire la faptul că pe o stradă din comuna Cudalbi ar fi avut loc un accident rutier, în urma căruia o persoană a fost rănită grav.

Din verificările efectuate de polițiști, s-a stabilit faptul că un bărbat de 54 de ani, în timp ce conducea un tractor agricol fără cabină, în Cudalbi, ar fi pierdut controlul direcției și ar fi căzut în șanțul de scurgere a apei pluviale din partea dreaptă a sensului său de mers.

„Utilajul agricol a început să se învârte în cerc pe carosabil, iar când bărbatul care îl conducea ar fi încercat să ajungă la tractor, cel mai probabil cu intenția de a-l redresa, ar fi fost surprins și accidentat grav. La fața locului au intervenit de urgență și echipaje medicale de la ambulanță, însă victima nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind constatat, din păcate, decesul”, transmite Poliția Galați.

Defunctul s-a ales cu dosar penal

Tot din verificările făcute a reieșit faptul că bărbatul nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicul, iar tractorul agricol nu era înmatriculat.

În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru infracțiunea de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, punerea în circulație sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat și ucidere din culpă, urmând ca în cursul cercetărilor să se stabilească cu exactitate împrejurările în care s-a produs acest eveniment rutier.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.