Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Video | În timp ce armata sa ucide mii de civili, Putin vorbește de Biblie: Nu e mai multă iubire ca atunci când cineva își dă sufletul pentru prietenii săi

captura Rossia 24
putin stadion

Pe un stadion plin, în fața a 80.000 de oameni și alte câteva zeci de mii în afara arenei, în fața unor ecrane uriașe, președintele Vladimir Putin a sărbătorit 8 ani de la anexarea ilegală a Crimeei de către Federația Rusă.

Ciudat a fost că, în timp ce Armata Kremlinului a invadat Ucraina și ucide sute de civili și bombardează locuințe, Vladimir Putin vorbește despre iubire și Biblie.

„Acesta este scopul și aici mie îmi vin în cap niște vorbe cunoscute: Nu este mai multă iubire ca atunci când cineva își dă sufletul pentru prietenii săi. Noi vedem cum, în mod eroic, luptă băieții noștri în această operațiune militară specială. Aceste cuvinte din Sfânta Scriptură sunt hrană sfântă pentru creștini, precizează Putin.

„Totul se reduce la fapte, la valorile universale pentru toți oamenii, de toate confesiunile din Rusia, pentru oamenii noștri în special. Confirmarea acestui lucru este modul în care luptă băieții noștri în această operațiune militară specială, umăr la umăr. Se ajută, se susțin unul pe altul, iar dacă trebuie, atunci, ca pe un frate de sânge, îl acoperă cu trupul său de gloanțele de pe câmpul de luptă. Așa ceva nu am văzut demult”, a adăugat Putin.

Președintele rus și-a continuat discursul făcând apel la ... Biblie: „Spun aceste lucruri gândindu-mă la Biblie, nu există dragoste mai mare decât dacă cineva își dă sufletul pentru poporul lui și putem vedea faptele eroice ale oamenilor noștri în această operațiune”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.