Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Video | Joe Biden, către Zelenski, după întâlnirea de la Casa Albă: Nu veți fi niciodată singuri

zelenski biden zelenski

Președintele SUA, Joe Biden, a spus, miercuri seara, după întâlnirea cu Volodimir Zelenski, de la Casa Albă, că Statele Unite vor susține în continuare Ucraina

"A fost important să ne privim în ochi. Este prima vizită de când Putin a atacat. Este important pentru poporul american să vă audă. Au trecut 300 de zile de când ucrtainenii au arătat dragostea de țară. Ați demonstrat că ați fost puternici în fața dorinței de expoancsiune și nu le-ați permis să facă ce vor. Nu veți fi niciodată singuri. Poporul american v-a ajutat, democrați și republicani.

Poporul american este pregătit să se opună bătăușilor. Înainte de invazie, ne-am asigurat că Ucraina este pregătită să se apere. Am trimis armament defensiv. SUA și alte state am impus sancțiuni fără precedent. peste 50 de țșări au trimis 2.000 de tancuri, peste 2 milioane de obuze și 50 de sisteme de apărare.

SUA au primit peste 2.000 de refugiați din Ucraina. Astăzi, SUA au pus la bătaie 300 milioane de dolari pentru asistență umanitară.

Ucraina a câștigat bătălia Kievului. Domnule Zelenski, dumneavoastră sunteți gata să urmăriți o pace justă. SUA sunt alături de Ucraina și ne vom asigura că vă veți apăra oricât timp va fi nevoie.

Să semnăm acte, 45 de miliarde de dolari pentru Ucraina. Vom semna și un act pentru traport de armament și muniție mult mai ușor.

Va dura ceva timp pentru antrenamentul pentru sistemul Patriot. Rușii au atacat ebenvol infrastructura ucraineană. Rusia folosește iarna ca pe o armă. Este cel mai mare exemplu de atrocități.

Lucrăm pentru a face mai ușor procesul de a acuza rușii de crime de război.

Flacăra credinței strălucește. În cele mai reci zile ale anului, speranța alungă disperarea. Acest război a adus multă suferință. Vom păstra flacara libertății aprinsă, iar lumina va învionge întunericul", a spus Joe Biden.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.