Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Video | Momente emoţionante la reunirea copiilor ostatici ai Hamas cu familia: Ţi-a fost dor de mine?

VIA MAARIV ONLINE
ostatici israel

Video | Momente emoţionante la reunirea copiilor ostatici ai Hamas cu familia: Ţi-a fost dore de mine?

Momente emoţionante au avut loc în timp ce copii ostatici eliberaţi de Hamas în cadrul unui acord cu Israelul s-au reunit cu familiile lor, vineri, relatează CNN, potrivit news.ro.

Centrul Medical pentru Copii Schneider a publicat o înregistrare video în care Ohad Munder, în vârstă de nouă ani, fuge către tatăl său, Avi Zichri, şi se îmbrăţişează.

El a fost eliberat împreună cu bunica sa, Ruth, şi cu mama sa, Keren.

În altă înregistrare video postată de centru apare Yoni Asher care-şi îmbrăşează soţia, Doran, şi pe cele două fiice mici, Aviv şi Raz.

Yoni îşi întreabă fiicele, în ebraică, ”v-a fost dor de mine? V-aţi gândit la tati? Aviv te-ai gândit la tati? da? Ai gândit lucruri frumoase despre mine, da? Ce a spus mami despre mine?”.

”Am venit aici doar ca doctorul să ne verifice şi apoi mergem acasă, dar am pus multe păpuşi şi jucării afară pentru tine. Toţi oamenii de aici ţi-au adus cadouri, sunt toate aici”, spune el.

În alte imagini de la Centrul Schneider apar fostele ostatice Daniel Aloni şi fiica sa Emilia zâmbind şi îmbrăţişând membri ai familiei.

Daniel Aloni este una dintre cele trei femei care a apărut într-o înregistrare video publicată de Hamas la sfârşitul lunii trecute.

Ea venise în kibuţul Nir Oz să-şi viziteze familia şi a fost răpită împreună cu fiica sa.

Sora sa, Sharon Aloni-Cunio, şi alţi membri ai familiei au fost răpiţi şi se află în Fâşia Gaza, potrivit unui purtător de cuvânt al Nir Oz.

Altă fostă ostatică, Yafa Adar, apare în imagini postate pe Facebook de către familia sa, la spital, îmbrăţişând un membru al familiei şi zâmbind.

”Ea e aici! Bunica, frumoasa, e aici!”, afirmă sâmbătă pe Facebook Adriana Adar.

Adar este una dintre fondatoarele kibuţului Nir Oz şi este una dintre cele mai bătâne ostatice de la 7 octombrie.

O înregistrare video în care apare în timp ce este răpită în Fâşia Gaza pe o maşină de golf de către combatanţi Hamas, la scurt timp după răpire, a fostv împărtăşită masiv pe reţele de socializare, potrivit Forumulu Ostaticilor şi Dispăruţilor.

Fiul mai mare al lui Adar, Tamir, în vârstă de 38 de ani, care are doi copii, a fost răpit şi este ţinut în continuare ostatic, potrivit purtătorului de cuvânt al Nir Oz.

Altă femeie eliberată, Margalit Moses, apare zâmbind într-o imagine postată pe Facebook de către familia sa. ”Mama s-a întors!”, scria vineri pe Facebook Yair Moses.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.