Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Video | Rețineri după bătaia dintre ultrașii de la CSA Steaua și Dinamo din Capitală: 9 bărbați au ajuns în spatele gratiilor

www.burntorangereport.com
arestat, cătușe, reținut

Video! Rețineri după bătaia între ultrașii de la CSA Steaua și Dinamo din Capitală: 9 bărbați au ajuns în spatele gratiilor

Cei nouă ultrași săltați de polițiștii din București după bataia dintre galeriile de la CSA Steaua și Dinamo au fost reținuți. Este vorba despre membri ai echipei din Ghencea. Politia Capitalei anunță că nu va tolera astfel de manifestări ale celor care merg pe stadioane.

Polițiștii din Capitală au pus în mișcare 9 mandate de aducere pentru ultrașii de la CSA Steaua și Dinamo. Aceștia s-au bătut în fața unei săli de jocuri din Sectorul 4.

”La data de 28 iunie 2023, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București - Serviciul Grupuri Infracționale Violente pun în aplicare 9 mandate de aducere, în Municipiul București și județul Ilfov, emise pe numele unor persoane față de care sunt efectuate cercetări într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și distrugere.

În fapt, la data de 16 mai 2023, în jurul orei 00.30, în zona unei săli de pariuri sportive, situată în Sectorul 4, mai multe persoane, membri ai unor galerii de suporteri, s-ar fi agresat fizic, reciproc, folosind arme albe și obiecte contondente.

De asemenea, în timpul conflictului, ar fi fost provocate distrugeri asupra mai multor autoturisme parcate în acea zonă

În urma punerii în aplicare a mandatelor de aducere, persoanele în cauză au fost conduse la audieri, în vederea dispunerii măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate de către Serviciul Grupuri Infracționale Violente, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și distrugere.

Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.”, arată Poliția Capitalei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.