Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Video | Scandal în direct la TV între Marian Vanghelie și Traian Băsescu - Fostul primar: Vedeți ce spuneți că am înregistrări cu dumneavoastră!

Radu Pop
vanghelie

Video | Scandal în direct la TV între Marian Vanghelie și Traian Băsescu - Fostul Primar: Vedeți ce spuneți că am înregistrări cu dumneavoastră!

Discuție tensionată între un fost președinte și un ex-primar de sector. Traian Băsescu a fost atacat, în direct, din platoul Realitatea Plus, de către Marian Vanghelie, care l-a acuzat pe fostul șef de stat că este creatorul și susținătorul statului paralel.

Fostul președinte al României, Traian Băsescu, a intervenit, în direct la Realitatea Plus, unde primit un drept la replică la acuzațiile lui Marian Vanghelie, care spune că este creatorul și susținătorul statului paralel.

„Am fost șeful statului. Cum adică, implicarea mea în statul paralel? Eu am fost șeful statului”, a declarat Traian Băsescu. „Dacă și lui Vanghelie trebuie să-i dau drept la replică, înseamnă că am ajuns prea jos!”, a mai spus fostul șef al statului.

Vanghelie a lansat o serie de întrebări retorice, dar cu țintă precisă

În replică, Vanghelie a lansat o serie de întrebări retorice, dar cu țintă precisă. „Domnule președinte, dar când mă primeați la dumneavoastră acasă, de ce mă primeați? Și atunci erați președintele țării. Pentru că eu...vă zic un singur lucru. Vedeți ce spuneți că am înregistrări cu dumneavoastră”.

„Poți să ai absolut toate înregistrările cu mine, Vanghelie. O să iasă la lumină!”, a replicat Băsescu.

Marian Vanghelie a insistat, pe un ton ridicat, și l-a atenționat pe Traian Băsescu, cu privire la o discuție purtată „lunea dimineața”, moment în care fostul președinte a închis telefonul în direct.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.