Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO| 9 persoane au ars de vii în urma unui accident în care au fost implicate echipele de golf ale unei universități din SUA

usatoday.com
accident texas sua ars

Șase studenți și antrenorul lor au fost uciși, împreună cu alte două persoane, când o dubă care transporta membri ai echipelor de golf ale unei universități din New Mexico și o camionetă s-au ciocnit marți seară în vestul Texasului, au anunțat autoritățile.

Alți doi studenți au fost grav răniți în accidentul în care au fost implicați membri ai echipelor de golf masculin și feminin ale University of the Southwest, potrivit școlii.

"Din motive necunoscute, camioneta Dodge a pătruns pe bandă și a lovit frontal autoutilitara Ford. Ambele vehicule au luat foc și au ars", a precizat miercuri agenția de stat într-un comunicat.

Departamentul a identificat miercuri antrenorul și membrii echipei răniți mortal ca fiind Tyler James, 26 de ani; Mauricio Sanchez, 19 ani; Travis Garcia, 19 ani; Jackson Zinn, 22 de ani; Karisa Raines, 21 de ani; Laci Stone, 18 ani; și Tiago Sousa, 18 ani, informează nbcnews.com

Dayton Price, în vârstă de 19 ani, și Hayden Underhill, în vârstă de 20 de ani, se aflau în stare critică.

Șoferul camionetei Dodge a fost identificat ca fiind Henrich Siemens, în vârstă de 38 de ani. Un băiat de 13 ani care se afla cu Siemens a fost și el ucis în accident.

Furgoneta de pasageri Ford, proprietate a universității, transporta echipele de la un turneu de golf din vestul Texasului, au declarat autoritățile.

"Încă aflăm detalii despre accident, dar suntem devastați și profund întristați să aflăm despre pierderea vieții elevilor noștri și a antrenorului lor", a declarat președintele Southwest, Quint Thurman, într-un comunicat.

Accidentul este investigat de poliția rutieră din Texas, cu ajutorul Consiliului Național pentru Siguranța Transporturilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.