Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO| Actorul britanic Daniel Craig îşi arată talentul de dansator într-o reclamă regizată de un cineast premiat cu Oscar

doordenker.nl
daniel craig

Actorul britanic Daniel Craig, care l-a interpretat pe agentul 007 în ultimele cinci filme ale francizei "James Bond", şi-a arătat talentul de dansator într-o reclamă la vodca Belvedere, regizată de Taika Waititi, un cineast premiat cu Oscar, informează revista americană People.

Miercuri, Belvedere Vodka şi-a lansat cea mai nouă campanie de promovare prin intermediul unei reclame în care rolul principal este interpretat de starul britanic, devenit cu această ocazie ambasador oficial al acestui brand.

În noua reclamă, regizată într-un stil extrem de cinematografic de Taika Waititi, un cineast premiat cu Oscar, Daniel Craig îşi arată talentul de dansator, potrivit Agerpres.

În vârstă de 54 de ani, actorul britanic este arătat în timp ce se îndepărtează de o mulţime de fani reuniţi pe legendarul Pont Neuf din Paris şi pătrunde pe uşile hotelului de lux Cheval Blanc din capitala Franţei. Apoi, el dansează cu multă energie în holul hotelului şi pe acoperişul acestuia.

După ce ajunge în apartamentul său, Daniel Craig găseşte o sticlă de Belvedere Vodka, special adusă pentru el. Actorul soarbe o gură de vodcă şi continuă să danseze, înainte ca Taika Waititi, care joacă rolul unui regizor în acea reclamă, să anunţe încheierea filmării.

"Hai să mai filmăm o dată, fii tu însuţi", îi spune regizorul Waititi.

Daniel Craig zâmbeşte spre camera de filmat, soarbe încă o gură de Belvedere Vodka, iar reclama ajunge la sfârşit.

Mişcările de dans ale artistului britanic au fost coordonate de coregraful JaQuel Knight, iar coloana sonoră este asigurată de cântăreaţa Rita Ora şi rapperul Giggs.

Pe parcursul acestei reclame de două minute, Daniel Craig poate fi văzut în timp ce poartă mai multe ţinute vestimentare. Una dintre ele seamănă foarte mult cu renumitele costume elegante pe care starul britanic le-a purtat în timp ce interpreta personajul James Bond.

Lansarea reclamei la brandul Belvedere Vodka a avut loc la puţin timp după ce Daniel Craig a fost recompensat, luna trecută, cu o stea pe bulevardul Walk of Fame din Hollywood.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.