Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO| Autorităţile americane anunță că zona din apropiere de Pentagon în care a avut loc incidentul armat a fost securizată

pentagon

Zona din apropierea Departamentului american al Apărării în care a avut loc incidentul armat a fost securizată, au anunţat marţi după-amiază autorităţile americane.

"Scena incidentului este securizată. Încă este o zonă activă în care au fost comise infracţiuni. Îndemnăm cetăţenii să evite intrarea în gara feroviară şi în platforma de autobuze Metro. Transporturile de la Pentagon sunt redirecţionate spre staţia Pentagon City", a comunicat Agenţia de securitate de la Departamentul american al Apărării.

Conform unor surse din cadrul serviciilor de intervenţie, un suspect înarmat a fost împuşcat de agenţii serviciilor de securitate. Nu există detalii despre starea acestuia. De asemenea, un agent de poliţie a fost rănit în schimbul de focuri, scrie Mediafax.ro.

Citește și: LIVE VIDEO ALERTĂ de securitate în Pentagon: Are loc un atac armat - Clădirea este ÎNCHISĂ

Potrivit postului KTVU, echipajele medicale de urgenţă au raportat mai multe victime, dar nu există informaţii despre starea acestora.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.