Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO| Joe Biden a vizitat zonele afectate grav de tornadele din statul Kentucky

Agerpres - Reuters
Joe Biden

Preşedintele Statelor Unite, Joseph Biden, s-a deplasat, miercuri, în statul Kentucky, în zonele afectate grav de tornadele din ultimele zile, liderul de la Casa Albă anunţând că va aloca rapid asistenţă federală.

Peste 30 de tornade s-au produs în ultimele zile în Kentucky şi în alte state americane, bilanţul fiind de cel puţin 88 de morţi. Mii de persoane şi-au pierdut locuinţele sau au rămas fără electricitate.

Joseph Biden s-a deplasat la Baza militară Fort Campbell, în localitatea Dawson Springs şi a observat dintr-un elicopter dezastrul din orăşelul Mayfield, după care a organizat o conferinţă de presă, potrivit Mediafax.ro.

"Mă aflu aici pentru a asculta. Tragediile de acest fel fie aduc oamenii împreună, fie îi divizează şi mai mult", a afirmat preşedintele SUA, potrivit agenţiei Associated Press, anunţând că va aloca rapid asistenţă federală.

Agenţia Federală pentru Situaţii de Urgenţă (FEMA) a trimis deja zeci de generatoare de electricitate în Kentucky, cisterne cu apă şi pachete de alimente, conform agenţiei Reuters.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.