Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Video| Masacru în Texas: 14 elevi și un profesor au murit într-un schimb de focuri la o școală

abc7chicago.com
texas

Cel puțin 14 elevi au fost uciși și un profesor a decedat în urma în urma împușcăturilor de marți de la o școală primară din Texas, au declarat surse pentru ABC News.

Mai multe surse au declarat pentru ABC News că atacatorul este, de asemenea, mort.

Cel puțin doi copii au murit și mai mult de 12 au fost răniți în urma unui incident la o școală primară din Uvalde, Texas, potrivit oficialilor spitalului, potrivit abc7chicago.com.

Un suspect a fost reținut, a declarat poliția. Departamentul de poliție din Uvalde nu a oferit imediat informații suplimentare.

Spitalul Uvalde Memorial a confirmat că doi copii au murit din cauza presupuselor răni prin împușcare în urma incidentului.

În plus, 13 elevi erau tratați în departamentul de urgență al spitalului în urma incidentului, a precizat spitalul. Doi pacienți au fost transferați la San Antonio pentru tratament, în timp ce un al treilea era în așteptarea transferului, a precizat spitalul. O persoană în vârstă de 45 de ani a fost, de asemenea, spitalizată după ce a fost zgâriată de un glonț, a precizat spitalul.

University Health din San Antonio a declarat că are doi pacienți din incidentul armat - un copil și un adult. Spitalul nu avea încă informații despre starea lor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.