Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO| McDonald's testează biciclete pe care clienţii pot pedala în timp ce mănâncă

hypebeast.com
McDonald's

McDonald's China a confirmat că testează biciclete pe care clienţii pot pedala în timp ce mănâncă după ce un video filmat într-unul dintre restaurantele sale a devenit viral pe internet, relatează UPI.

În imaginile apărute recent pe social media poate fi văzută o femeie care stă pe o bicicletă cu şaua lată în timp ce mănâncă un hamburger într-un McDonald's, iar compania a confirmat că bicicletele au fost instalate ca locuri pentru clienţi în localuri din Guangdong şi Shanghai.

McDonald's China susţine că bicicletele fac parte din iniţiativa companiei "Upcycle for Good", care îşi propune să promoveze sustenabilitatea. Compania susţine că pedalarea pe aceste biciclete generează electricitate, pe care clienţii o pot utiliza pentru a-şi încărca telefoanele şi alte dispozitive, potrivit Agerpres.ro.

Compania a mai precizat că bicicletele sunt şi un mijloc de a-i ajuta pe clienţi să rămână sănătoşi, deşi consumă fast food.

McDonald's a menţionat că adună date din cele două localuri şi că programul de biciclete ar putea fi extins în mai multe oraşe.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.