Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO| O nouă eră pentru Formula 1: Lansarea noului monopost revoluționar al sezonului 2022

skysports.com
formula 1

Zorile unei noi ere răsar în Formula 1. Noua eră a început joi, odată cu lansarea noului monopost al competiției, cu care toate echipele vor concura începând din 2022. Lansarea a avut loc sub forma unui eveniment hibrid, online și ofline, înaintea Marelui Premiu al Marii Britanii, din acest weekend.

F1 începe un nou capitol captivant anul viitor, când actualul set de reguli va fi înlocuit de unul nou, radical modificat, cu reglementări concepute a produce curse și mai spectaculoase, scrie Mediafax.ro.

Ne dorim curse mai spectaculoase, mai strânse și ne dorim ca cel mai bun pilot să învingă”, a spus cu ocazia lansării Ross Brown, directorul general al Formulei 1.

Noua eră a competiției a început oficial joi, cu F1 One Begins, un eveniment dinamic care a dus fanii într-o călătorie prin istoria curselor de monoposturi, înainte de a prezenta cea mai futuristă mașină de curse din toate timpurile.

Fanii nu numai că au văzut pentru prima dată monospotul F1 2022 în mărime naturală, dar le-a fost și descris designul revoluționar al mașinii de către un grup de experți, care au explicat gândirea din spatele noului concept, care le va permite piloților să concureze de la egal la egal, în curse în care vor pleca cu șanse egale.

Formula 1 va apăsa deci butonul de resetare în 2022, cu noi reglementări concepute pentru a condimenta acțiunea și a produce curse și mai spectaculoase pe pistă.

Noul monopost, a fost dezvăluită într-o lansare online. Un exemplar a fost însă prezent și pe asfaltul din Silverstone, unde toți piloții ce activează în Formula 1 avut ocazia să arunce o primă privire peste bolidul cu care vor alerga în sezonul viitor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.