Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Video| Petrecere mortală în SUA: O persoană a fost ucisă și alte nouă au fost împușcate

ptcnews.tv
crime scene

O persoană a fost ucisă și alte nouă au fost rănite într-un schimb de focuri de armă în noaptea de vineri spre sâmbătă, în care a fost implicată o mulțime de oameni care se adunaseră la o petrecere în San Bernardino, California, au declarat autoritățile.

Focurile de armă au început cu puțin înainte de miezul nopții în apropierea intersecției dintre bulevardele Palm și Highland, potrivit poliției, informează abc7.com.

Împușcăturile au continuat apoi peste stradă, a declarat un martor pentru ABC7. Martorul, care a cerut să nu fie identificat după nume, a spus că se afla la o benzinărie din apropiere când a văzut adolescenți care păreau să fie adunați pentru o petrecere de absolvire. Ea a spus că, la un moment dat, un vehicul a intrat în benzinărie, iar o persoană din vehicul a deschis focul, împușcând două fete.

O persoană a fost declarată moartă la fața locului. Mai mulți dintre răniți s-au transportat singuri la spitale, unde au fost tratați pentru răni care nu păreau să le pună viața în pericol, au declarat autoritățile.

Incidentul a provocat un răspuns masiv din partea Departamentului de Poliție din San Bernardino, ai cărui anchetatori au rămas la fața locului sâmbătă dimineața.

"La sosire, ofițerii au întâlnit o mulțime care se afla în zonă pentru a participa la o petrecere", a precizat poliția într-un comunicat.

Membrii familiei au declarat că nepotul lor, în vârstă de 21 de ani, a fost ucis. Numele victimei decedate nu a fost confirmat imediat.

Nu au fost anunțate arestări. Motivul împușcăturilor a rămas în curs de investigare, au declarat autoritățile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.