Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO/ Scene violente la finalul meciului Columbia - România: Fanii columbieni au scos cuțitele

Denes Erdos / AP / Profimedia
echipa nationala a romaniei fotbal

Meciul dintre Columbia și România de pe Wanda Metropolitano a fost urmat de scene violente între fanii columbieni.  Suporterii naționalei sud-americane s-au luat la bătaie pe Metropolitano, imediat după fluierul final, notează gsp.ro.

Evenimentele violente din interiorul stadionului au fost publicate pe rețelele de socializare. Fanii columbieni s-au bătut între ei, iar unii spectatori au încercat să-i despartă strigând Afară, afară!

Suporterii și-au împărțit pumni și picioare conform videoclipului postat pe rețelele de socializare. Nu este pentru prima dată când columbienii recurg la astfel de gesturi.

Conform portalului Infobae suporterii echipelor rivale Millonarios Bogota și America de Cali au fost implicați în acest conflict, cele două formații fiind rivale în Columbia. Câțiva dintre ei au scos cuțitul la intimidare. În cele din urmă, forțele de ordine au restabilit siguranța și i-au despărțit.

„Acest incident evidențiază o problemă gravă din lumea fotbalului, violența între suporteri. Nu este pentru prima dată când fanii columbieni se bat între ei. Federația Columbiană de Fotbal, autoritățile locale și organizațiile internaționale trebuie să analizeze acest eveniment pentru a lua măsuri de siguranță”, notează publicația.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.