Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO| SUA: O mamă şi fiul ei au fost ucişi de o tornadă care a devastat o localitate din Louisiana

globeecho.com
tornada

O mamă şi fiul ei au fost ucişi în timpul nopţii de o tornadă care a devastat o localitate din nord-vestul statului american Louisiana (sud), parte a unei masive furtuni de iarnă care s-a abătut asupra Satelor Unite, informează Reuters.

Corpul băiatului a fost descoperit într-o zonă împădurită din apropierea casei sale distruse din Keithville, Louisiana, o localitate cu 300 de locuitori, marţi seara târziu, după ce o tornadă a fost semnalată în zonă, a precizat şeriful din Caddo Parish într-o declaraţie.

Echipele de salvare au găsit ulterior cadavrul mamei băiatului sub dărâmături, la o stradă distanţă de casa distrusă, a declarat şeriful Steve Prator, precizând că un bărbat adult rănit a fost transportat la un spital local.

"Mai multe structuri au fost avariate. Linii electrice şi copaci au fost, de asemenea, doborâţi", a precizat el.

Tornada a fost una dintre cele 18 raportate în Texas, Louisiana şi Mississippi marţi seara şi miercuri dimineaţa, care au provocat pagube mai multor structuri şi au doborât linii electrice şi copaci, a precizat Serviciul Naţional de Meteorologie (NWS), potrivit Agerpres.

Tornadele fac parte dintr-o furtună de iarnă de amploare care s-a abătut asupra centrului Statelor Unite în ultimele două zile, lăsând părţi din Upper Plains şi Midwest îngropate sub zăpadă, închizând şcoli şi făcând drumurile impracticabile.

Se aştepta ca acest sistem să continue să provoace condiţii de viscol în nord şi inundaţii în sud miercuri. De asemenea, el ameninţă să acopere părţi din est cu gheaţă şi zăpadă până joi.

Acumulările de gheaţă ar putea doborî copaci şi linii electrice şi provoca întreruperi de energie electrică, făcând în acelaşi timp drumurile periculoase, a declarat NWS, îndemnând conducătorii auto să rămână acasă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.