Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Video| Un mort şi trei răniţi în urma unei alunecări de teren care a afectat un hotel din Argentina

carasycaretas.com.uy
San Carlos de Bariloche

O persoană şi-a pierdut viaţa, iar alte trei au fost rănite luni seară în Argentina, după ce o masă de pământ dislocată în urma unei alunecări de teren s-a prăvălit lovind un hotel din staţiunea montană San Carlos de Bariloche (sud), au precizat marţi autorităţile, potrivit AFP.

Alunecarea de teren nămolos s-a produs în prima parte a serii în urma ploilor intense din ultimele zile care au făcut ca terasamentul situat deasupra complexului hotelier, din care fac parte două hoteluri şi mai multe cabane, să cedeze.

Alunecarea de teren a adus cu sine pământ, crengi, materiale diverse şi a dislocat un zid de susţinere al hotelului, au precizat serviciile procurorului provinciei Rio Negro (sud), potrivit Agerpres.ro.

Potrivit primelor informaţii, victima rămăsese închisă într-o cameră a hotelului în momentul producerii alunecării de teren. Cele trei persoane rănite, care au fost spitalizate, se află în stare stabilă.

Echipele de intervenţie, asistate de câini, au căutat ''până marţi dimineaţă'' eventuale victime în alte părţi ale complexului hotelier afectate de alunecarea de teren, fără să mai găsească pe altcineva, potrivit aceleiaşi surse.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.