Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO 50 de curţi au fost inundate în Galaţi, duminică seara, după o furtună - Un bărbat a făcut atac de panică, fiind suspectat că a suferit AVC

inundatii

50 de curţi au fost inundate în Galaţi, duminică seara, după o furtună - Un bărbat a făcut atac de panică, fiind suspectat că a suferit AVC.

Circa 50 de curţi din zona cunoscută sub numele de Valea oraşului din Galaţi au fost inundate duminică seară în urma unei ruperi de nori care a durat circa 30 de minute. Un bărbat a suferit un atac de panică atunci când şi a văzut gospodăria cuprinsă de apă, fiind suspectat că a suferit un accident vascular, informează News.ro.

Conform purtătorului de cuvânt al ISU Galaţi, Eugen Chiriţă, circa 20 de pompieri cu mai multe motopompe acţionează duminică seară în Valea oraşului, acolo unde în urma unei ruperi de nori s a acumulat o cantitate foarte mare de apă.

Circa 50 de curţi au fost inundate, apa măsurând până la un metru.

Când şi a văzut curtea cuprinsă de apă, un bărbat în vârstă de 54 de ani a suferit un atac de panică, fiind preluat rapid de un echipaj de la ambulanţă, având în vedere că sunt suspiciuni că acesta a suferit şi un AVC.

La această oră, apa îmcepe să se retragă, pompierii intervenind încă cu motopompele, dar şi pentru evaluarea pagubelor şi în sprijinilor familiilor afectate.

 

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.