Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO. A apărut trailerul filmului BACALAUREAT al lui Cristian Mungiu, selectat la Cannes 2016

film

Primul trailer al celui mai nou film al regizorului Cristian Mungiu, „Bacalaureat” a fost făcut public în acest weekend pe canalul Youtube al companiei producătoare Mobra Film.

Anunțată inițial sub titlul „Fotografii de familie”, pelicula lui Cristian Mungiu are acum titlul schimbat și se numește „Bacalaureat”. Filmul este o coproducție România-Franța-Belgia, care spune o poveste despre responsabilitățile vieții de părinte, după cum a mărturisit cineastul român pentru publicația Screendaily.

Din trailerul filmului se observă relația foarte apropiată dintre tatăl și fiica sa care se pregătește să susțină examenul de Bacalaureat și de a începe ulterior studiile în Marea Britanie. Însă, un viol dă peste cap întreaga familie, iar tatăl este prins în vâltoarea evenimentelor, între prinderea vinovatului și ajutarea fiicei de a nu da cu piciorul șansei pe care o are, de a studia în străinătate.

Rolul principal este interpretat de Adrian Titieni (capul familiei şi în mult – apreciatul „Ilegitim”, care a avut premiera mondială în februarie, anul acesta, la Festivalul Internaţional de Film de la Berlin).

Alături de Titieni vor apărea Lia Bugnar, Vlad Ivanov, Maria-Victoria Drăguș şi Ioachim Ciobanu. Mungiu, regizor şi scenarist al peliculei, nu se îndepărtează de tema generală a filmelor sale de până acum şi alege o poveste a cărei acţiune se desfăşoară într-un oraş de provincie din România, unde toată lumea cunoaşte pe toată lumea, iar producţia se concentrează asupra rolului principal masculin, un doctor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.