Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO | A fost lansat un nou trailer al filmului `Barbie`

westcityradio.ro
filme cinema

Lungmetrajul "Barbie", cu Margot Robbie şi Ryan Gosling, care va ajunge în cinematografe pe 19 iulie, a lansat un nou trailer. Dua Lipa şi Nicki Minaj participă la coloana sonoră a filmului.

Noul trailer, postat online joi, a fost văzut de câteva milioane de ori în doar câteva ore, conform Mediafax.

În mijlocul unei crize existenţiale, Barbie (Margot Robbie) porneşte împreună cu Ken (Ryan Gosling) să exploreze lumea reală... dar devine rapid deziluzionată: adolescentele o găsesc depăşită, un trecător o agresează şi chiar este arestată de poliţie.

Sinopsis: "În Barbie Land, eşti o fiinţă perfectă într-o lume perfectă. Doar dacă nu te aflo într-o criză existenţială, sau dacă eşti Ken".

Margot Robbie a promis în 2020 pentru The Hollywood Reporter că "Barbie" va fi un film foarte uimitor: "Scopul nostru este ca orice ai gândi, să-ţi oferim cu totul altceva. Lucrul la care nu te aşteptai".

Revista Rolling Stone a asigurat că Dua Lipa şi Nicki Minaj participă la proiect. La fel ca Ava Max, Charli XCX, Dominic Fike, Fifty Fifty, Haim, Ice Spice, Kali, Karol G, Khalid, Lizzo sau chiar Tame Impala.

Ryan Gosling ar putea cânta din nou în cinema, la şapte ani după prestaţia sa din "La La Land". "Dance the Night", o nouă melodie cântată de Dua Lipa, care va fi în coloana sonoră originală a lungmetrajului, va fi lansat vineri.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.