Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - Accident cumplit în Constanța: trei bărbați cu vârsta între 27 și 35 de ani au murit

Radu Pop
ziuaconstanta.ro
accident

Un accident rutier a avut loc în această dimineaţă în judeţul Constanţa. Potrivit ISU Dobrogea, un autoturism s-a răsturnat în şanţ. Evenimentul rutier a avut loc la ieşire din localitatea Cuza Vodă spre Mihail Kogălniceanu.

Potrivit ISU Dobrogea în autoturism au fost găsite trei persoane decedate. Cele trei victime sunt bărbaţi, cu vârste cuprinse între 27 şi 35 de ani. Autoturismul implicat în accident este un BMW înmatriculat în judeţul Constanţa.

Din primele informaţii evenimentul rutier ar fi avut loc în cursul nopţii, iar din cauza ceţii şi întunericului nu a observat nimeni maşina răsturnată în şanţ.

"În jurul orei 7,50, poliţiştii rutieri au fost sesizaţi cu privire la producerea unui accident rutier, pe DJ 222, între localităţile Mihai Kogălniceanu şi Cuza Vodă. Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au constatat faptul că un bărbat, de 31 de ani, a condus un autoturism pe DJ 222, dinspre localitatea Cuza Vodă, iar la un moment dat, într-o curbă la dreapta, a pierdut controlul asupra direcţiei, a părăsit partea carosabilă şi a ieşit în afara părţii carosabile, unde s-a răsturnat într-un canal de irigaţie dezafectat. În urma impactului a rezultat decesul, la faţa locului, a conducătorului auto, precum şi a 2 pasageri, de 32, respectiv 43 ani", se arată într-un comunicat de presă transmis de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Constanţa.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.