Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO | Accident grav între un autobuz și un autoturism pe Bulevardul Unirii din Buzău: Șapte persoane au ajuns la spital

News.ro
accident buzau

Şapte persoane cu vârste între 17 şi 68 de ani, pasageri într-un autobuz aparţinând societăţii de transport a Primăriei Buzău, au ajuns la spital, vineri, după ce autovehiculul s-a ciocnit cu un autoturism care a încercat să întoarcă prin faţa acestuia.

Potrivit IPJ Buzău, un autoturism condus de un buzoian în vârstă de 53 de ani, pe sensul de mers Ploieşti către Focşani, ar fi întors în faţa unui autobuz condus de un bărbat de 38 de ani, din Zărneşti, pe acelaşi sens de mers.

”În urma accidentului rutier produs pe bulevardul Unirii din Buzău, la U.P.U-S.M.U.R.D. au fost transportate 7 persoane, cu vârste cuprinse între 17 şi 68 de ani. La o primă evaluare medicală, toţi cei 7 pacienţi sunt stabili hemodinamic şi respirator, cu leziuni la nivelul capului, gâtului şi membrelor, în curs de investigaţii. Toţi cei 7 pacienţi erau pasageri în autobuzul implicat în accidentul rutier”, au transmis reprezentanţii Spitalului Judeţean de Urgenţă Buzău.

Traficul în municipiul Buzău se desfăşoară cu mare dificultate, în special pe bulevardul Unirii, principala arteră a oraşului, care a fost de curând modernizată cu fonduri europene şi dotată cu semafoare inteligente care ar trebui să ajute la fluidizare. Cu toate acestea sistemul inteligent de trafic se află în plin proces de colectare a datelor întrucât datele iniţiale încărcate în sistem provin dintr-un studiu de trafic realizat în perioada pandemiei de Covid, când existau restricţii de circulaţie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.