Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO ACCIDENT TERIBIL cu mai multe mașini: O persoană a murit pe un Drum Național, circulația este BLOCATĂ

accident masina noapte

O persoană a decedat şi alte două persoane au fost rănite şi au fost transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, în urma unui accident în care au fost implicate trei autovehicule pe DN 65 Slatina - Piteşti, în zona localităţii Valea Mare, a informat miercuri seara purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Olt, Alin Băsăşteanu.

La locul accidentului au intervenit mai multe echipaje de pompieri cu autospeciale SMURD pentru descarcerare şi transport victime multiple precum şi echipaje de la Ambulanţă.

Citește și: Clotilde Armand, făcută praf: ‘E bună și ca brad de Crăciun’

"În accident au fost implicate trei autoturisme, în care se aflau opt persoane. În urma evenimentului două persoane au rămas încarcerate, iar o persoană a fost găsită în stop cardio-respirator. Imediat au fost începute manevrele de resuscitare pentru pacientul aflat în stop cardio-respirator, concomitent cu extragerea victimelor încarcerate. Pentru extragerea victimelor, pompierii au îndepărtat mai multe elemente de caroserie, pacienţii fiind preluaţi de echipajele medicale. Cele două persoane încarcerate au fost transportate la UPU Slatina, conştiente, politraumatizate prin accident rutier. Pacientul aflat în stop cardio-respirator nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decedat de medicul Serviciului Judeţean de Ambulanţă", a precizat Băsăşteanu.

Celelalte persoane implicate în accident, printre care şi doi minori, au fost asistate la locul accidentului de către echipajele medicale şi au refuzat transportul la spital.

Citește și: Circ total! Chemat la Tribuna Parlamentului, Florin Cîțu a fost huiduit! Ludovic Orban a reacționat imediat: ‘Cei care huiduie să se ducă pe stadion’

Traficul rutier pe DN 65 Slatina - Piteşti, în zona localităţii Valea Mare, a fost oprit pe ambele sensuri, iar circulaţia autovehiculelor a fost deviată pe drumul comunal din localitate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.