Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Accident TERIBIL cu șase victime, printre care și copii: S-a activat PLANUL ROȘU

vremeanoua.ro

UPDATE

În urma accidentului au rezultat 6 victime (4 adulți, 2 minori), din care 2 decedate (un adult, un minor) și 4 rănite transportate la spital.

UPDATE

Forțele de intervenție au declanșat planul roșu de intervenție, din cauza numărului mare de victime. În urma impactului dintre mașini, șase persoane au fost rănite, dintre care două au fost declarate decedate. În acest moment cadrele medicale fac eforturi pentru a salva viata unei fetițe de numai patru ani. Copila este este resuscitată la fata locului. Tot acolo a ajuns și prefectul Mircea Gologan, dar și conducerea ISU Vaslui, care coordonează misiunea de salvare a victimelor. Traficul este blocat în zonă, astfel că s-au format cozi pe zeci de kilometri.

Știrea inițială

Trei mașini s-au ciocnit, luni seară, pe un drum între localitățile Roșiești și Costești, județul Vaslui. O persoană a murit, iar cinci sunt rănite grav.

Conform Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române, accidentul s-a produs pe DN24 (E581) Bârlad-Vaslui, între localitățile Roșiești și Costești, județul Vaslui.

Trei autoturisme s-au ciocnit, iar primele informații arătau mai multe victime, dintre care două rănite grav, fiind încarcerate.

Traficul rutier este întrerupt în ambele sensuri.

ISU Vaslui a anunțat că sunt șase victime, dintre care una decedată, scrie mediafax.ro.

„Începând cu ora 19:50 a fost pus în aplicare Planul Roșu de Intervenție. Se intervine cu o autospecială pentru descarcerare grea, două autospeciale de stingere echipate cu module pentru descarcerare, patru ambulanțe tip B2 (EPA) și o ambulanță tip C1 (TIM)”, au arătat reprezentanții ISU Vaslui.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.