Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO ACCIDENT TERIBIL Un șofer beat și grav rănit a încercat să dea vina pe pasagerul decedat

accident noapte

O persoană a murit și alta este în stare gravă în urma unui accident produs la ieșirea din Hunedoara. Șoferul a supraviețuit și le-a spus polițiștilor că pasagerul s-a aflat la volan. După ce au folosit aparatul etilotest, polițiștii au constatat că șoferul băuse alcool.

Accidentul s-a produs miercuri seara pe DJ 687. Mașina în care se aflau doi tineri s-a răsturnat în afara șoselei și s-a izbit de un copac, scrie mediafax.ro.

Citește și: George Simion îl pune la punct pe Ludovic Orban: ‘Este ultimul care să vorbească despre excentricități, pentru că el bea în Parlament’

Echipajele de salvatori au găsit au găsit ambele victime încarcerate în resturile mașinii. Doar unul dintre tineri a fost salvat.

„Concomitent cu operaţiunile de descarcerare s-au desfăşurat manevrele de stabilizare a victimelor. Din păcate, unul dintre bărbaţi nu a răspuns la masajul cardiac aplicat aproximativ 45 de minute, fiind declarat decedat de medicul SAJ. Conducătorul autoturismului a fost stabilizat de echipele medicale şi transportat cu ambulanţa la U.P.U. Deva”, au transmis reprezentanții ISU.

Citește și: Florin Cîțu, asigurări de ultimă oră! ‘Vom sărbători Paștele la biserică’

Polițiștii au început o anchetă și au constatat că șoferul a încercat să-i mintă susținând că nu el s-a aflat la volan.

„Conducătorul auto a negat ca ar fi condus autoturismul, afirmând că cel decedat ar fi fost la volan. Conducătorul auto a prezentat o concentrație de 0,51 mg/l în aerul expirat. În cauză s-a întocmit dosar penal”, au anunțat polițiștii.

Dosarul penal este pentru ucidere din culpă și conducere sub influența alcoolului.

Citește și: Vasile Dîncu: ‘AUR nu are o asemenea forță să scoată atâția oameni în stradă. PSD nu va câștiga din aceste mișcări’ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.