Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Video | Accidentare horror în Petrolul - Hermannstadt: S-a ales cu piciorul rupt după o intrare criminală / UPDATE. Primul verdict al medicilor

Foto: sport.ro
jucator picior rupt

Accidentare horror în Petrolul - Hermannstadt: Țicu i-a rupt piciorul lui Dragoș Iancu!

UPDATE 24 septembrie, ora 20.43: Primul diagnostic al medicilor în cazul lui Dragoș Iancu este fractură deschisă de peroneu. Ruptura a survenit mai sus de gleznă

Jucătorul pare urmărit de ghinion. Acum 2 ani, în meciul de debut, a sărit la cap la o minge și a aterizat pe genunchi, suferind o accidentare oribilă.

Stirea inițială

Startul meciului Petrolul - Hermanntadt, de la Ploiești, a fost marcat de o accidentare gravă suferită de Dragoș Iancu, mijlocașul sibienilor.

În minutul 6, după o fază fixă a Petrolului, Hermannstadt a pornit un contraatac, iar Valentin Țicu (23 de ani) a încercat să îl deposedeze pe Dragoș Iancu (20 de ani) prin alunecare. Căpitanul ploieștenilor l-a faultat foarte dur pe tânărul jucător al Sibiului, care a suferit cel mai probabil o dublă fractură la nivelul piciorului stâng.

Accidentare horror în Petrolul - Hermannstadt: Țicu i-a rupt piciorul lui Dragoș Iancu!

În alunecare, Țicu a prins piciorul stâng al lui Iancu în gazon, chiar înainte ca fotbalistul oaspeților să cadă.

După ce au văzut cât de gravă este accidentarea, jucătorii ambelor echipe și-au pus mâinile în cap, unii dintre fiind surprinși chiar cu lacrimi în ochi.

Valentin Țicu a văzut inițial cartonașul galben pentru intrarea sa, însă Marian Barbu l-a eliminat imediat pe căpitanul Petrolului după ce a văzut starea în care se află Dragoș Iancu.

Dragoș Iancu (20 de ani), aflat la meciul cu numărul 26 pentru FC Hermannstadt, a jucat în toate cele 11 meciuri ale sibienilor din acest sezon. Tânărul mijlocaș a marcat un gol și a oferit un assist.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.