Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Activitatea a trei comercianţi de la un târg de Crăciun din Constanța, oprită temporar de Protecţia Consumatorului

Reprezentanţii Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor (CJPC) Constanţa au oprit temporar activitatea a trei comercianţi de la un târg de Crăciun din municipiul Constanţa deoarece alimentele erau procesate şi depozitate în condiţii improprii, aplicând şi amenzi în valoare de 18.000 de lei. Totodată, au fost retrase de la vânzare peste 300 de kilograme de alimente, potrivit news.ro.

Şeful CJPC Constanţa, Horia Constantinescu, a declarat, miercuri, că a fost făcut un control la târgul de Crăciun amplasat în parcul din faţa Teatrului Naţional de Operă şi Balet "Oleg Danovski” din municipiul Constanţa.

Comisarii instituţiei au descoperit mai multe deficienţe, constatând că procesarea produselor se face în condiţii improprii, se găteşte pe trotuar, iar depozitarea produselor alimentare se face în aceeaşi zonă şi fără respectarea condiţiilor impuse de producător.

Citește și: PSD, despre planurile PNL de creștere a vârstei de pensionare: Reprezintă un ‘dar otrăvit’

Horia Constantinescu a precizat că activitatea a trei comercianţi a fost oprită temporar, fiind aplicate trei sancţiuni în valoare de 18.000 de lei.

De asemenea, alţi doi comercianţi au fost invitaţi la sediul CJPC pentru finalizarea acţiunii de control şi stabilirea sancţiunilor, aceştia având doar deficienţe de etichetare.

Totodată, comisarii CJPC Constanţa au retras de la comercializare de la târgul de Crăciun peste 300 de kilograme de alimente.

Târgul "Poveste de Crăciun" este organizat în parcul respectiv de către Primăria Constanţa şi Regia Autonomă "Exploatarea Domeniului Public şi Privat”, fiind deschis între 5 şi 24 decembrie.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.