Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Actorul Bogdan Mălăele face vloguri online și merge la spectacole de stand-up comedy

avantaje.ro
horatiu si bogdan malaele

Actorul Bogdan Mălăele s-a reprofilat iar acum e comediant şi face şi emisiuni online. Actorul are săptămânal concerte de stand-up comedy, „Plush bio şi apă sfinţită” este denumirea primului episod.

Bogdan Mălăele s-a gândit să îmbine umorul şi comedia cu realităţile de zi cu zi, la care mai adaugă şi puţină ironie. Acesta este rezultatul primului episod de pe youtube, despre care actorul spune că nu e un vlog, ci o emisiune scurtă şi concisă din care cei care îl urmăresc își iau doza de veselie.

Emisiunea va fi postată de două ori pe lună, pentru început, iar primul episod care tocmai a fost lansat l-a surprins până pe Bogdan Mălăele. Acesta spune că nu s-a aşteptat să aibă un succes atât de mare şi la vizualizări. El nu s-a ancorat în acest proiect cu intenţia de a deveni un job. Comediantul face totul din pasiune şi este convins că şi cei care îl urmăresc au nevoie să fie binedispuși şi că le place să râdă.

„După ce am stat două luni degeaba în pandemie şi n-am făcut absolut nimic, am decis să îmi fac un mic studio în casă. Mă pregătesc să difuzez chestii şi dacă se mai dă un lockdown să fiu pregătit de data asta. Dacă ceva mi se pare ieşit din comun sau văd o ipocrizie sau Legendara trupă The Rolling Stones va deschide pe 9 septembrie primul magazin de pe strada Carnaby din centrul Londreivăd ceva ce mă deranjează de undeva, adresez subiectul, sau dacă pur şi simplu mi se pare ofertant din punct de vedere umoristic. De când am ajuns la şcoală şi prima oară când am făcut o glumă în şcoală pe linişte când nu aveam voie s-o fac şi de când am auzit 30 şi ceva de copii râzând a stârnit ceva în mine şi din clasa întâi tot bat la uşa aia a umorului, e ceva ce-mi place”, a spus actorul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.