Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Video| Adele le explică fanilor cum să-i pronunţe corect numele

Reuters - Agerpres
Adele

Adele, una dintre cele mai de succes artiste ale muzicii pop actuale, a profitat de o întâlnire cu fanii săi, cărora le-a explicat cum să-i pronunţe corect numele, aspect pe care mulţi păreau să nu-l cunoască, notează joi EFE.

În timpul întâlnirii, intitulată ''Happy Hour with Adele'', transmisă pe Youtube şi care a constat într-o serie de întrebări şi răspunsuri, cântăreaţa a subliniat faptul că una dintre susţinătoarele care i-a adresat o întrebare i-a pronunţat corect numele, conform Agerpres.

Astfel, Adele a explicat că, în timp ce multe persoane îi pronunţă numele ''Adel'', ea însăşi doreşte ca numele ei să fie pronunţat ''Adeil'', a relatat CNN.

La întâlnirea cu fanii, artista britanică în vârstă de 34 de ani şi care locuieşte în Los Angeles (California), câştigătoarea mai multor premii Grammy, Emmy şi Oscar, a anunţat noi concerte în Las Vegas (Nevada) şi şi-a prezentat videoclipul pentru piesa ''I Drink Wine''.

Adele s-a văzut nevoită să-şi anuleze în această vară seria de concerte în Las Vegas, cu o zi înaintea primului spectacol. Ea a calificat situaţia drept ''cel mai greu moment'' al carierei sale.

Cântăreaţa a declarat la acea vreme că anularea concertelor s-a produs din cauza ''întârzierilor'' de producţie şi a faptului că jumătate din echipa sa s-a îmbolnăvit de coronavirus. Totuşi, într-un interviu cu revista Elle, Adele a recunoscut că adevăratele motive ale anulării concertelor au fost diferendele artistice pe care le-a avut cu organizatorii evenimentului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.