Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO O adolescentă de 15 ani a intrat cu mașina prin gardul unei case - A fost dată pe mâna polițiștilor de unchiul său

adevarul
masina prin gard

Imaginile surprinse de o cameră de supraveghere video arată cum o mașină condusă de o adolescentă de 15 ani intră cu viteză prin gardul unei locuințe din satul Curtișoara, din orașul Bumbești Jiu, potrivit Adevărul.

Accidentul a avut loc în urmă cu câteva zile, dar imaginile filmate de camera de supraveghere video au fost făcute publice abia acum. Din imagini se observă cum mașina, la volanul căreia se afla o fată de 15 ani, derapează și rupe gardul unei case, după care ajunge în curtea locuinței. Din imagini nu se observă dacă mașina a produs avarii locuinței.

Unchiul a sesizat poliția că nepoata i-a luat mașina

Potrivit Poliției Gorj, adolescenta a luat mașina unchiului său. „Polițiști din cadrul Poliției Orașului Bumbești Jiu au fost sesizați prin apelul unic de urgență 112, de un bărbat din comuna Mușetești, despre faptul că nepoata sa de 15 ani a plecat de acasă conducând un autoturism.

Ulterior, unchiul minorei a revenit cu apel, sesizând faptul că minora de 15 ani, din comuna Mușetești, a fost implicată într-un eveniment rutier“, au transmis reprezentanții Poliției Gorj.

Adolescenta s-a ales cu un dosar penal

Oamenii legii deplasați la fața locului au constatat că minora, în timp ce conducea o autoutilitară pe Drumul Comunal din satul Curtișoara, din orașul Bumbești Jiu, într-o curbă la dreapta, a pierdut controlul direcției de mers și a intrat în coliziune cu un stâlp de electricitate, ulterior fiind proiectată în curtea unui imobil.

Mașina condusă de adolescentă a intrat prin gardul unei case Foto: Captură cameră de supraveghere
Mașina condusă de adolescentă a intrat prin gardul unei case Foto: Captură cameră de supraveghere

În urma evenimentului a rezultat rănirea minorei, aceasta fiind transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

Conducătoarea autoutilitarei a fost testată atât cu aparatul etilotest, cât și cu aparatul drugtest, rezultatele fiind negative.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate de polițiști, s-a stabilit că minora nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule“, au transmis oamenii legii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.