Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO | Adrian Năstase, despre prezidenţialele din 2024: Nu ştiu dacă românii vor avea un candidat. Vom vedea marile puteri europene ce candidaţi îşi vor alege

fanatik.ro
adrian nastase

Fostul premier Adrian Năstase susţine că alegerile prezidenţiale din 2024 vor fi "jucate" de candidaţi susţinuţi de alte ţări, iar românii nu vor avea un candidat. După ce ultima dată a câştigat Germania, în 2024 ar putea să fie rândul francezilor, al americanilor sau chiar al ruşilor, susţine fostul lider PSD.

"Florin Cîţu, cu o anumită aripă mai veche din fostul PDL, încearcă să controleze puterea, fără să mai dea un impuls ideologic partidului. După părerea mea, pe termen mediu, şi mă gândesc la anul 2024, care va fi un an electoral absolut, cu alegeri locale, prezidenţiale şi parlamentare, Iohannis nu îi va putea ajuta din nou cu formarea guvernului. Vom vedea ce candidat va fi, vom vedea şi marile puteri europene ce candidaţi îşi vor alege pentru alegerile din România. M-aş mira să nu se întâmple aşa. Nemţii au câştigat o tură, nu ştiu dacă urmează francezii, nu cred că americanii nu vor fi interesaţi sau ruşii. Bătălia în 2024 va fi foarte complicată", a declarat Năstase, la Antena 3.

Întrebat dacă românii au loc la propriile alegeri prezidenţiale, Năstase a răspuns: "Nu ştiu dacă românii vor avea un candidat în 2024. Cred că asta este problema."

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.