Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Adrian Țuțuianu compară Guvernul Orban cu cele ale lui Iosif Stalin: 'Îndeamnă la turnătorie pe scară largă'

paginadepolitica.ro
adrian tutuianu

Vicepreședintele Pro România, Adrian Țuțuianu, susține că soluțiile găsite de Guvernul actual de combatere a pandemiei îi aduc aminte de perioada comunistă, fiind vorba despre o „turnătorie la scară largă”. El face referire la posibilitatea pe care o au românii, anume de a reclama eventualele nereguli.

Citește și: George Copos a fost confirmat cu noul coronavirus

„Românii mor din cauza coronavirusului, iar afacerile se închid. (...) Există doar un interes: doar al PNL și al lui Iohannis. (...) Este foarte grav că în acest context soluția pe care o are este aceea de a îndemna la turnătorie pe scară largă.

Este un reflex care îmi aduce aminte de practicile securistice din regimurile comuniste totalitare. Mie îmi aduce aminte de situațiile din vremea lui Stalin, când copiii erau îndoctrinați la școală că cea mai bună soluție este să-și toarne părinții. Sunt lucruri care au generat grave derapaje în societatea respectivă", a declarat Țuțuianu.

"Eu cred că nu aceasta este soluția. Nu cred că românii trebuie transformați în turnători doar pentru că un guvern este incapabil să gestioneze situația de criză din sistemul sanitar. Eu cred că este nevoie de solidaritate, de respect reciproc și, în același timp, de un guvern care să ia măsurile cele mai potrivite pentru prevenirea acestei situații și pentru soluționarea problemelor complicate cu care se confruntă societatea românească astăzi", a spus liderul Pro România.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.