Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO | Alexandru Rafila, despre Congresul PNL: 'Domnul Cîțu se va uita în oglindă și se va întreba dacă va organiza sau nu în formă fizică'

Deputatul PSD Alexandru Rafila, reprezentantul României la OMS, afirmă că premierul Cîțu se va consulta cu el însuși pe tema organizării Congresului PNL, pentru că el este și președintele CNSU. Rafila denunță o abordare superficială din partea guvernului.

„M-a și amuzat, dânsul a spus că în ceea ce privește Congresul PNL se va consulta cu Comitetul Național pentru Situații de Urgență, al cărui președinte este tot domnul Cîțu. Deci dânsul se va uita în oglindă și se va întreba dacă va organiza sau nu în formă fizică Congresul PNL. Genul ăsta de abordări superficiale, copilărești chiar uneori este foarte periculos în timp de pandemie, în general în timpul unei crize majore și, bineînțeles, în cazul unei crize de sănătate publică”, a declarat Alexandru Rafila, într-o conferință de presă.

Congresul PNL este programat să se desfășoară sâmbătă, 25 septembrie, la Romexpo. În cadrul evenimentului urmează să fie ales președintele PNL, dintre Ludovic Orban și Florin Cîțu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.