Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - Alexei Navalnîi a ajuns în Rusia: autoritățile au închis un aeroport

Navalnîi

Avionul în care se află dizidentul rus Alexei Navalnîi a aterizat în Rusia. Pe ultima sută de metri, autoritățile au schimbat aeroportul, deoarece în Moscova dizidentul era așteptat de mulți susținători. Navalnîi revine în Rusia deși riscă mai mulți ani de închisoare, informează Mediafax.

La Vnukovo, poliţia a evacuat din terminalul aeroportului protestatarii care scandau numele lui Navalnîi şi "Rusia va fi liberă!", arată Agerpres.

Avionul în care se afla Alexei Navalnîi a aterizat duminică seara în apropiere de Moscova, pe aeroportul Şeremetievo. Dizidentul a revenit în Rusia deşi riscă ani grei de închisoare, fiind plasat de autorități pe lista persoanelor urmărite deoarece nu s-a prezentat la secția de Poliție în termenul stabilit, în conformitate cu o condamnare cu sususpendare.

Citește și: Analiză │ România este condusă de ardeleni: Președintele, serviciul secret, Justiția, Academia, partidele politice sau ministerele

Navalnîi este unul dintre cei mai mari critici ai preşedintelui rus Vladimir Putin. Anul trecut, în luna august el a fost otrăvit și ulterior a primit tratament la o clinică din Germania.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.