Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Alfred Simonis l-a băgat în CORZI pe Ghinea: Ați creat din PNRR un USR SRL, o pușculiță din care să vă înfruptați membrii de partid

alfred simonis

Liderul deputaților PSD Alfred Simonis l-a criticat dur pe ministrul Proiectelor Europene, Cristian Ghinea. Simonis i-a spus lui Ghinea că ar trebui să demisioneze de la șefia ministerului.

"Domnul Bulai a dus până la final trei borcane către trei miniștri spunându-le să se lase de politică să se ocupe de mimă. Dați-mi voie să salut miniștrii PNL. A, nu au venit? Trebuie să reunoașteți că ați fost incompetenți, să nu spun proști și că ați dus un PNRR prost la Bruxelles. Ați vorbit de corupție cu Barna lângă dumneavoastră. Cred că dacă era acolo vă înghiontea pe sub masă. Ați vorbit de reforma în sănătate. Aia în care scoateți oamenii afară cu branule? Ați vorbit despre slugi? Ați intrat în rolul lui Arnold și aați început să mitraliați întreaga țară. Nu sunteți Arnold, mai degrabă sunteți Benny Hill.  Ați creat din PNRR un USR SRL, o pușculiță din care să vă înfruptați memmbrii de partid. Vârsta de pensionare trebuie să vină cu certificatul de deces. Observațiile Comisiei nu vă spun că sunteți proști, dar vă spun să revizuiți planul. Ați făcut caz că va fi aprobat. Cu ce costuri? Rămânem ultima țară care va primi bani. În orice altă țară un ministru ca dumneavoastră ar fi fost demis după întoarcerea PNRR dar dumneavoastră sunteți protejat de șeful de partid care și-a făcut de cap în acel minister. Și alții s-au crezut intangibili cu prieeteni la Bruxelles și au plătit. Faceți-vă un serviciu și rugați-l pe Cîțu să vă demită să scăpați de contractele frauduloase pe care le veți semna", a declarat Simonis.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.