Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Alina Gorghiu îi atacă pe psd-iști pe linia Daniel Ghiță: 'Să se ducă acasă și să mânânce semințe în fața televizorului'

Facebook
Alina Gorghiu

Vicepreședintele Senatului, Alina Gorghiu (PNL), a lansat un atac dur, la ședința Senatului în care se dezbate și votează moțiunea simplă „O Românie în agonie, cu Năsui la Economie”, la adresa senatorilor PSD, dar invocându-l pe deputatul Daniel Ghiță, criticat de parlamentarii Puterii pentru ieșirile sale mai puțin ortodoxe de la dezbaterea bugetului pe anul 2021.

"Daţi-mi voie să invoc în această sală a Senatului o diferenţă de luare de cuvânt faţă de Cameră. Până acum am asistat la tot felul de Ghiţă în plenul reunit al Camerei Deputaţilor şi Senatului, care vociferau din sală şi nimeni nu le tăia microfonul. Aceleaşi personaje numite Ghiţă, care odată venite la microfon habar n-au să facă acordul între subiect - predicat - gen sau număr, e viral. Stimaţi pesedişti, sunt ai voştri, asumaţi-vă analfabeţii, sunt nişte golani care în sală huiduie şi nimeni nu-i pune la punct. Golanii stau acasă, nu pe listele parlamentarilor şi o să vă rog să reveniţi la decenţă, avem nişte miniştri în sală, pe care vrem - nu vrem, trebuie să-i respectăm, pentru că au votul majorităţii parlamentarilor. Așa-zișii Ghiță din sala de plen să se ducă acasă și să mânânce semințe în fața televizorului", a spus Alina Gorghiu.

Citește și: Noi MĂRTURII despre crimele de la spitalul din Sibiu: Angajații ATI mizau pe internații fără aparținător

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.